Cellen åldras på hösten & Cancer

February 1

Cellen åldras på hösten & Cancer

Kroppens förmåga att skydda sig mot sjukdomar som cancer bygger på individuella cellulär metabolism funktioner. Cellen åldras på hösten är en process för att förhindra att skadade eller äldre celler från återgivning i kroppen. Förhållandet mellan cancer och cellen åldras på hösten innebär att kroppens förmåga att identifiera potentiella problem cell massorna.

Cancer

Cancer är ett tillstånd som uppstår när vissa celler i kroppen börjar att återge på onormal priser, enligt ScienceWeek, en vetenskap forskning informationsresurs. Onormal reproduktion sker i celler som har drabbats av skador från fria radikaler material, eller i ett äldre, försvagat tillstånd. Den normala cellen processer som skyddar kroppen mot cancer är utformade för att stänga av cell metabolism verksamhet och förhindra skadade celler återgivning och spridning. Cellen åldras på hösten är en process som fungerar för att inaktivera skadade celler och hjälper till att förhindra cancerceller från att sprida sig i kroppen.

Cellen åldras på hösten

Cancerceller utväxter bildas när bröstcancergener, eller onkogener ta över en normal cell metabolism fungerar. Dessa gener visas inom DNA-RNA-molekyler i cellen. Både DNA och RNA är ansvariga för cell verksamhet och utforma en plan för cell reproduktionen processer. Bröstcancergener fungera som muterade tillsynsmyndigheter, orsakar onormal reproduktion priser och instabila cell aktiviteter. Enligt ScienceWeek fungerar cellen åldras på hösten som naturliga skyddande mekanism som stängs onormalt DNA-RNA verksamhet och hindrar celler från reproducera alldeles.

Signalvägar

Cellen åldras på hösten utlöses av vissa villkor som utvecklas inom enskilda celler, enligt ScienceWeek. Dessa villkor iväg en allvarlig av signalering vägar som fungerar för att stänga ner olika cellprocesser. I vissa fall kan signalering vägar utlösas av förkortade DNA telomer-strängar. Telomerer visas i ändarna av kromosomer, och bidra till att stabilisera DNA ämnesomsättning processer. Förkortade strands orsaka cellen att utsöndra en tumör suppressor protein som fungerar till stängningen cellens reproduktiv verksamhet. Okända faktorer (som fri radikal material) kan också framkalla en signalering väg som orsakar cell livscykel processer att stänga ner.

Cellproliferation

Celldelning är vad som händer när cancerceller börja reproducera i snabbare takt än normalt. I allmänhet mer reproduktionscykler en cell går igenom, ju kortare dess telomer-DNA-strängar blir enligt ScienceWeek. När en onkogen har tagit över cellens DNA processer, telomer signalvägar blivit förändrat. När detta händer, kan cellens åldras på hösten mekanismer inte utlösa en normal signalering väg reaktion. Som ett resultat, kan celler fortsätta att multiplicera på kommer.

Extracelluar matris

Senescent celler inte kan reproducera kan fortfarande svara på inkommande hormonella signaler, enligt US National Institute på åldrande (NIA). Detta gör att de kan interagera med och påverka andra närliggande cellprocesser. På grund av deras förändrade tillstånd kan senescent celler också utsöndrar skadliga enzymer till deras omgivande extracellulärmatrix. Den extracellular matrisen tillför näringsämnen till dess omgivande cellen befolkning, och hjälper till att reglera processer mellan, och inne i närliggande celler. Forskare vid den NIA misstänkt fördelningen av denna matris kan bidra till en ökad risk för cancer inom drabbade områden.


© 2019 Econlibrary.com | Contact us: webmaster# econlibrary.com