Gurkmeja & Alzheimers förebyggande

March 24

Forskare upptäcker fler fördelar av olika kryddor och örter varje dag. Gurkmeja visar löfte att hjälpa människor avvärja Alzheimers sjukdom. Alzheimers sjukdom förstör människors sinne på grund av ökningen av amyloida plack och neurofibratory trassel i deras hjärna.

Alzheimers sjukdom

Alzheimers sjukdom är den vanligaste formen av demens. Det fortskrider över tiden. Symptomen på sjukdomen inkluderar problem med tänkande, minne och beteende. Enligt Alzheimers Association, i juli 2009, lider över 5,3 miljoner amerikaner av Alzheimers sjukdom. När du blir äldre, ökar dina chanser att utveckla sjukdomen. Dokumentet "Medicare och Medicaid kostnader för personer med Alzheimers sjukdom" projekten att utgifterna för denna befolkning kommer att öka till 49,3 miljarder dollar under 2010, en ökning med 54,5 procent.Hjärnan hos en person med Alzheimers sjukdom har beta-amyloid plack. För att förhindra uppkomsten av Alzheimers sjukdom, måste du hitta ett sätt att förhindra ansamling av dessa onormala proteiner. Med tiden kommer att plack byggs upp orsaka inflammation i nerverna. Nerverna kan inte kommunicera med andra delar av hjärnan, och så småningom hjärnans celler dör. Som ett resultat visar Alzheimers sjukdom lidande minnesförlust, svårigheter som tänkande och beteende problemen.

Gurkmeja

Enligt den amerikanska tidskriften för epidemiologi utvecklar människor som lever i Indien sällan Alzheimers sjukdom eftersom de förbrukar massor av curry. Curry pulver innehåller alltid gurkmeja. Alltid rådgöra med din läkare innan du tar någon ny krydda eller herb.)Gurkmeja är en antioxidant, är anti-inflammatoriska och är fett upplösning. Som ett resultat, mindre beta amyloid plack form, mindre fria radikaler ses och det finns mindre åderförkalkning.Med upp till 10 gram per dag är säker. I en mänsklig rättegång med personer som använder upp till 8 g gurkmeja en dag för 4 månader, inträffade ingen toxicitet. Studien, "Säkerhet och anti-inflammatorisk aktivitet av Curcumin komponent av gurkmeja," rapporteras i September 2003 utgåvan av The Journal av alternativ och komplementärmedicin.Med låga doser under en lång tid är bäst. Absorption verkar vara bättre med mat.Inga allvarliga biverkningar av gurkmeja har rapporterats hittills. Långvarig användning i höga doser orsakar levertoxicitet. Därför undvika gurkmeja produkter om du är en tung drinkare, ta receptbelagda läkemedel metaboliseras i levern eller har leversjukdom.


© 2019 Econlibrary.com | Contact us: webmaster# econlibrary.com