Naturliga mage influensa Virus rättsmedel för äldre

May 28

Magsjuk, annars kallas gastroenterit, är ett tillstånd som kan vara farliga för äldre. Samband med villkoret symtomen är diarré, kräkningar, illamående och magkramper. Detta villkor kan leda till uttorkning, och de äldre, som har mindre effektivt immunförsvar, löper högre risk att drabbas av komplikationer från gastroenterit. Tack och lov, det finns naturläkemedel som kan användas för att behandla sjukdomen.

Probiotika under och efter gastroenterit

Magsjuk behandlas med naturläkemedel som erbjuder anti-inflammatoriska egenskaper som kan lindra mag-tarmkanalen och med örter som har antimikrobiella medel att främja friska immunologiska funktion. Det rekommenderas att en äldre person konsumerar probiotika i sju dagar samt att hjälpa balansera mikrofloran i tjocktarmen. Probiotika kan härledas från flera mat källor inklusive tomater, bananer, honung, korn, vitlök och vete. Om livsmedel är oacceptabla medan du har gastroenterit, kan du börja ta probiotika så snart du börjar återhämta sig för att återställa den naturliga balansen av hälsosamma bakterier inom din tarmkanalen.

Echinacea

Echinacea är inte giftigt och kan användas för att stimulera immunförsvaret hos äldre. Äldre också kan dra nytta av denna ört antivirala läkemedel. Echinacea har polysackarider som hjälper till att stimulera sin immunologiska funktion. Denna ört kan hjälpa minska buk smärta i samband med maginfluensa, samt minska inflammation i magslemhinnan. Om det kan tolereras, kan echinacea konsumeras som te två till tre gånger om dagen. Du kan brygga en till två gram torkade roten i varmt vatten för konsumtion. Om magen är alltför upprörd, kan du också konsumera denna ört i kapselform. Ta echinacea vid en dos på 400 mg tre gånger dagligen att förbättra ditt immunförsvar och lindra magen influensaliknande symtom.

Marshmallow

Marshmallow är en ört som traditionellt har haft på lätthet magen inflammation och irritation. Denna ört är säkert för de äldre att konsumera, förutsatt att de inte har diabetes. Marshmallow kan sänka blodsockret och bör undvikas av diabetiker. Marshmallow också främjar immunologiska funktion och innehåller antiinflammatoriska medel, som kan lindra inflammation i mag-tarmkanalen. Som te, kan denna ört konsumeras på en dos av tre koppar om dagen. För att göra te, kan du brygga två till fem teskedar marshmallow i en kopp hett vatten. Du kan också ta marshmallow i kapselform vid en dosering av två till sex gram varje dag tills dina symtom avta.


© 2019 Econlibrary.com | Contact us: webmaster# econlibrary.com