Hur att köpa Sambucol

09/16/2012 by admin

Sambucol är en svart fläder extrakt som hjälper till att skydda kroppen genom att släppa flavonoider i kroppen. Flavonoider skyddar och bekämpa fria radikaler, som angriper celler och immunförsvaret. När det tas som ett dagligt tillskott, minskar Sambucol oddsen för förkyld under vintersäsongen. Finns i både flytande och piller form, detta tillägg är tillgängliga på de flesta kost och droghandel.

Instruktioner

• De flesta droghandel bära vätska och piller former, samt olika formler beroende på ditt behov. I 2009 finns ursprungliga och immun formlerna. Skillnaden mellan de två formlerna är extra ingredienser C-Vitamin och echinacea i immun formel, som ger och extra skjuts när tas kontinuerligt. Du kan också köpa Sambucol online. Platser som The Vitamin Shoppe, CVS och Walgreens bär hela raden av Sambucol.

• Undvik som om du har hjärtproblem. Om du lider av högt blodtryck och halsbränna, är det bäst att undvika att ta Sambucol som ett dagligt tillskott, eftersom det innehåller zink och C-Vitamin och i höga doser, kan orsaka och förvärra halsbränna. Tala med din läkare om Sambucol innan de köper.

• Överväga svårighetsgraden av din förkylning eller influensa. Sambucol förkylning och influensa kan användas för att bekämpa mötande förkylningar och influensa och kommer i tablettform för en snabb lös. Speciellt formulerad Sambucol immun har C-Vitamin och echinacea att hjälpa avvärja din sjukdom. Dagsbehovet är 2 tsk flytande formeln, men det kan ökas till 2 tsp. tagit 4 gånger dagligen tills kylan och influensasymtom avta.

• Se över dina kostbehov. Sambucol har en sockerfri formel speciellt för diabetiker, eftersom den ursprungliga formeln har 8 g socker. Det finns också en unge formel som förbättrar smaken av medicinen genom att lägga till en sweet bär smak. Om du är gravid eller försöker, bör du undvika Sambucol.

Articles Liés