Vad är orsakerna till Film på ögat?

October 27

Vad är orsakerna till Film på ögat?

Ett lager av film på ögat, men obekvämt och obehagligt, signalera vanligtvis inte en allvarliga hälsotillstånd. För att bibehålla Synvård, räcka en hälsosam kost och god hygien brukar. Om filmen på ditt öga gör inte klart efter några dagar, kontakta en ögonläkare eller läkare.

Torra ögon

Torra ögon uppstår när ögat inte producerar tillräckligt tårar naturligt. Det mänskliga ögat producerar normalt, en multilayer tår som ständigt badar ögat i fukt. Olja, slem och lager av revan måste uppdaterar ständigt på ögat eller syna framkallar en "film" lager.

Meibomianitis

Meibomianitis utvecklar när de meibomian körtlarna är svullna från allergier, tonåren eller hudsjukdomar såsom rosacea. När svullen, producerar meibomian körtlar en ögat tår med överskott av olja. Denna olja samlar på ögonlocken och täcker ögat med en film lager. Lagrets film förvärras eftersom bakterier växer på fet yta.

Blefarit

Blefarit framkallar från inflammerade ögonlock och är en annan källa till ögat film. Främre blefarit utvecklas på huden där ögonfransarna bifoga till locket, och bakre blefarit uppstår på insidan del av locket som vilar på ögongloben. Mjäll, bakterier eller hud infektioner gned in i ögat är de vanligaste orsakerna till blefarit.


© 2019 Econlibrary.com | Contact us: webmaster# econlibrary.com