Hur att köpa Biofreeze

03/07/2010 by admin

Biofreeze är ett smärtstillande medel som också kan användas för sjukgymnastik, motion och träning. Den innehåller ett örtextrakt från södra Amerika kallas ilex. Den skapades av biokemist, Dr Danne Montague King, som är bosatt i Australien. Biofreeze kan komma i olika former. Den kan köpas som en spray, rulle-on, gel, pump eller röret. Reklam för biofreeze säger att det ger långvarig smärtlindring upp till 6 timmar. Det är också rostfritt, fett-mindre och har inte en kvardröjande lukt. Det kan användas för att lindra smärta på nästan varje del av kroppen inklusive höften, tillbaka, skuldra, nacke, fotled, knä och armbåge lederna. Biofreeze är användbar, kan det vara svårt att hitta i butikerna. Här är några sätt att hitta biofreeze.

Instruktioner

Hur att köpa Biofreeze

• Ta en lokal telefonbok. Leta i gula sidorna för hälso-och sjukvårdspersonal som sjukgymnaster, kiropraktorer, athletic trainers, arbetsterapeuter och fotterapeuter.

• Boka en tid med en av hälsovårdspersonalen efter informera dem om anledningen till utnämningen. Du behöver inte vara en patient av professionell vård. Kontrollera att den person du ställa in tidsbeställningen med har biofreeze.

• Gå till utnämningen och förklara för läkaren varför biofreeze behövs. Köpa biofreeze från hälso-och sjukvårdspersonal. Detta är en av de säkraste sätten att få biofreeze. Biofreeze är inte en sälja i minut produkt och är inte tillgänglig i en butik eller via apotek. Recept kommer inte att behövas att få biofreeze.

• Om du inte vill gå till en läkare, gå till Internet. Leta efter biofreeze på webbplatser som amazon.com, ebay.com, vitadigest.com och drugstore.com. När du kommer till webbplatser, sätta "biofreeze" i sökmotorn. Var och en av dessa webbplatser har en sökmotor.

• Köp biofreeze med kreditkort utifrån dina önskemål. Köp baserat på webbplatsen du gillar mest, storleken på biofreeze du föredrar, form du vill (spray, gelé, roll-on) och kostnaden för biofreeze.

Tips & varningar

  • Biofreeze är en utvärtes smärtstillande medel, inte ett botemedel till ett underliggande tillstånd. Det ger tillfällig smärtlindring. Om du har frågor om produkten eller användningen av det, kontakta hälso-och sjukvårdspersonal.
  • Du kan också läsa förpackningen för anvisningar om hur du använder biofreeze.
  • Biofreeze har inte testats på gravida eller ammande kvinnor. Använd inte produkten medan gravida eller ammande såvida du rådgöra med din sjukvårdspersonal.
  • Biofreeze är inte avsedd att användas av insektsbett, poison ivy, solen bränner och öppna sår.

Articles Liés