Effektiva sätt att minska Teenage drog & alkoholmissbruk

12/30/2010 by admin

Det mest effektiva sättet att minska teenage droger och alkohol missbruk börjar i hemmet. Föräldrar måste utbilda sig om de läkemedel som är utbredda i gemenskapen. De behöver prata med sina barn med kunniga fakta om effekterna av drogerna och använda exempel på tonåriga tragedier från narkotikamissbruk. Föräldrar bör se till att receptbelagda läkemedel och alkohol inte är tillgängliga för tonåringar i hemmet.

Stänga ner butiken hemma

Alkohol och droger kan vara lättillgängliga för tonåringar i hemmet, särskilt om föräldrarna har en olåst medicin eller sprit skåp. Många av de läkemedel som ges för ångest och smärtlindring genom recept är droger tonåringar söker.

Opiater som oxikodon och kodein-- och lugnande läkemedel som valium--finns i många hem, läkemedel som ordineras efter en skada eller operation. Dessa läkemedel bör inte vara kvar i ett område som är tillgänglig för tonåringar. Vissa tonåringar anser att om ett läkemedel ges till föräldrar, är det säkert för dem, alltför.

Sprit kan också nås av tonåringar i huset. Tonåringar har alla typer av knep för att undvika upptäckt, som hälla hälften av en flaska sprit i en behållare för deras användning, och sedan fylla flaskan tillbaka upp med vatten för att dölja att någon har tagits.

Helt enkelt låsa upp en sprit eller medicinskåpet och att hålla nyckeln från tonåringar kommer att förhindra sådan stöld.

Realistiska Talk

Föräldrar kan börja prata med sina barn i tidig ålder om farorna med droger och alkohol. Det finns många strategier, utan låta dem veta fakta fungerar bäst.

Förklara att många människor har hanterat narkotika och du kan aldrig vara säker på vad är verkligen i den. Använd exempel i tidig ålder som barnet förstår. Död och rädsla registrerar inte att ett litet barn som det skulle till en äldre. Enkla exempel fungera bäst för yngre barn. De vågar gruppen drivs av lokala polismyndigheter har häften behandlar dessa frågor.

Plantera en realistisk fruktan för läkemedel kan hjälpa hålla din tonåring från de ämnen som dödar sina kamrater. Tal som "Droger är dåligt för dig" räcker inte, måste du ge exempel från verkliga livet. Prata om tonåringar i din stad-- eller tonåring stjärnor--som har omkommit eller skadats allvarligt på grund av drog-och alkoholmissbruk.

Utbildade föräldrar

Genom att utbilda dig själv på de läkemedel som är utbredda i ditt område, kommer du inte bara att kunna se en tidig varning logga in ditt barn, men du kan prata med dem med realistisk kunskap i ämnet.

Som förälder delta i gemenskapen och tala med företrädare för polisen om vad som händer med droger och alkohol i ditt område. De kommer att utbilda dig på vilken typ av droger runt, där barnen får dem och de områden de väljer att konsumera alkohol och droger. Du kan även ställa in ett möte för andra berörda föräldrar och be polisen att tala till vuxna. En utbildad förälder har den bästa chansen att hjälpa sina tonåringar hålla sig borta från alkohol och droger.

Articles Liés