Hur att figurera ut när jag tänkt om jag inte hade tid

10/25/2010 by admin

svhealth.hao490.com | 520: webbserver returnerar ett okänt fel

Fel 520 Ray-ID: 27c07473920a22e8 • 2016-02-29 01:04:26 UTC

Webbserver returnerar ett okänt fel

Du

Webbläsare

Arbetar

Los Angeles

CloudFlare

Arbetar

svhealth.hao490.com

Värd

Fel

Vad hände?

Det finns en okänd anslutningsproblemet mellan CloudFlare och webbservern ursprung. Webbsidan kan därför inte visas.

Vad kan jag göra?

Om du är en besökare av denna hemsida:

Behaga försök igen på några minuter.

Om du är ägaren av denna webbplats:

Det är en fråga mellan Cloudflare's cache och webbservern ursprung. CloudFlare monitorer för dessa fel och undersöker automatiskt orsaken. För att stödja undersökningen, kan du dra motsvarande felloggen från webbservern och överlämna den vårt support-team. Vänligen inkludera Ray ID (som är längst ner på denna felsida). Ytterligare felsökningsresurser
.

CloudFlare Ray-ID: 27c07473920a22e8 • Din IP: 168.235.79.191 • Prestanda och säkerhet genom CloudFlare

Om du är en sexuellt aktiv kvinna och du har missat en period, kan du överväga möjligheten att du är gravid. Bestämma tidpunkten för befruktningen göras svårare om du har penetrerande sex ofta--tre till fem gånger, eller mer, varje vecka. Även graviditet kan resultera från icke-penetrerande sex om sperma finns nära slidöppningen, är det inte mycket vanligt. Det är en process för eliminering kan du härleda den tidsram som du kanske har tänkt ut.

Instruktioner

• Ta ett graviditetstest om du tror att du kan vara gravid. Graviditetstest finns på apotek och på online-återförsäljare, inklusive Amazon.com. Du kan också få ett graviditetstest på din lokala Planned Parenthood filial eller annan familj-planering organisation till en liten till ingen kostnad. Om någon av dina Graviditetstester är positiva, gå till en läkare för att bekräfta att du är gravid och diskutera nästa steg. Om du inte har en läkare eller inte har sjukförsäkring, kan familjeplanering organisationer också ni en medicinsk utnämning. Besök Planned Parenthood hemsida för att hitta grenen närmast dig, eller använda en annan familjeplanering organisation som du är bekant med.

• Beakta omständigheterna för din sexuella möten. Har du haft oskyddad penetrerande sex nyligen? Oskyddat sex innebär att du inte använder någon form av preventivmedel som en kondom eller p-piller. Oskyddat sex bara en gång kan leda till graviditet. Om du kommer ihåg den dagen du hade oskyddat sex, som sannolikt dagen du tänkt. Om du har en spiral eller annan typ av preventivmedel som inte kräver dig att ta ett piller varje dag, kontrollera om det har lossnat eller annars påverkas, vilket kan minska dess effektivitet på att förhindra graviditet.

• Använd en kalender för att spåra hur lång tid som gått sedan din sista period. Om din sista perioden inte var ovanligt tunga eller lätta och hände vid ungefär samma tid i månaden det gör oftast, du har förmodligen blivit gravid sedan dess. Rekonstruera din sexuell aktivitet sedan din sista period. Du troligtvis att bli gravid när du ägglossning, vilket innebär att din kropp förbereder ett ägg för befruktning. Ägglossningen inträffar vanligen under den tredje veckan i en kvinnas menstruationscykel; det vill säga börjar en vecka innan mensen. Vissa kvinnor kan berätta när de ägglossning av en skvallerbytta "hugg" av smärta på vardera sidan av nedre delen av magen. Temperaturen stiger också något, som är vanligtvis påvisas endast med en termometer. Om du hade oskyddat, penetrerande sex veckan du ägglossning, du kanske möjlighet att begränsa det datum som du tänkt att ett av dessa tillfällen.

• Diskutera dina tankar och oro med en läkare, om det är din barnmorska/gynekolog, allmänpraktiserande läkare eller sjuksköterska läkare på en klinik. Ta en post med din senaste sexuella och menstruella aktivitet så att den läkare eller sjuksköterska kan hjälpa dig att sätta fingret på det datum som du tänkt.

Tips & varningar

  • För att hitta en lokal familjeplanering byrå, besök din staten regeringens hemsida och gå till dess familjeplanering katalog, eller besök plannedparenthood.org.
  • Om du tror du kan vara gravid eller blir gravid, undvika alkohol och cigaretter. Dessa ämnen är mest skadliga för ett foster under den första trimestern av graviditeten.

Articles Liés