Naturliga plack borttagning rättsmedel

January 24

Naturliga plack borttagning rättsmedel

Plack är en film av bakterier som växer och så småningom hårdnar på tänderna. Det ser ut och luktar ointressant, och leder till flera allvarliga tillstånd, som tandköttsinflammation och tandlossning. Du kan förhindra plack byggs upp och ta bort befintliga plack genom att öva god tandhygien och försöka några huskurer.

Borsta ordentligt

Borstning känns som ett självklart sätt att ta bort plack, men många människor borsta inte ordentligt. Du bör välja en liten borste med runda, mjuka borst att skydda tandköttet. Använd tandkräm med fluor, och kolla så att det bär den ADA kvalitetsstämpel. När du borstar, hålla din borsten som en penna, roterande borsten i 45 graders vinkel. Flytta penseln i en cirkulär rörelse, en eller två tänder på en gång.

Tandtråd korrekt

Tandtråd är effektivare i plack kontroll än borstning. Använda 18 inches av tandtråd, slingrande båda ändar runt fingrarna mitten tills det finns omkring en tum av tandtråd dem emellan. Underlätta floss försiktigt mellan tänderna, skrapa det nedåt på övre tänderna och uppåt på tänderna lägre.

Skölja mellan måltiderna

Sköljning mellan måltiderna tar bort överskott matpartiklar. Du kan använda en kommersiell munvatten eller göra din egen med hälften väteperoxid och hälften vatten. Om du inte har munvatten händig, bara använda vatten.

Äta ost före måltid

Äta en lagrad ost som cheddar, 5 gram innan måltider kan eliminera den produktion som bidrar till plack byggs upp.


© 2019 Econlibrary.com | Contact us: webmaster# econlibrary.com