Magen kramper hem rättsmedel

November 17

Magen kramper hem rättsmedel

Olika delar av kroppen kan kramp för ett antal skäl. Händerna kan frysa, vadmusklerna kan strama till hårda knutar - även de minsta musklerna som tår och fingrar kan kramp upp. Ibland förekommer magkramper som känner att de är helt enkelt en generisk magont eller ett resultat av matmissbruk, matsmältningsbesvär eller sidan stygn, men smärtan kan faktiskt vara en kramp i musklerna foder magen.

Växtbaserade lösningar

Det finns flera växtbaserade lösningar som du kan prova som hem rättsmedel för magkramper. Du kan förbereda en växtbaserade lösning genom att blanda pepparmintste med fänkål, t.ex. Dricka kamomillte med citronsaft har också visat sig lindra svullna slemhinnor i magen. Du kanske också vill överväga förbereder en kopp svart te med en tesked av whisky och citronsaft.

Värme

Värme kan hjälpa till att lindra magkramper. Hett vatten bad, till exempel har visat kan vara fördelaktigt för magkramp av avslappnande muskler i magen. Om du har en elektrisk värmedyna, använda den på magen liggande platt på rygg. Om du inte har en elektrisk värmedyna, kan du fylla en strumpa eller kudde fallet med torkat ris eller majs, mikrovågsugnen i 30 till 60 sekunder innan den placeras på buken för magen kramp lättnad.

Ytterligare huskurer

Förbered en blandning av ¼ matsked salt, basilika blad, 3 msk sladd och en nypa svartpeppar. Blanda det med en intetsägande mat eller konsumera blandningen av sig själv. Dricka alfalfa, vallört eller röda hallon blad te också fungerar. Om kramper är relaterade till menstruationscykeln, kommer att blanda kalcium, magnesium och Vitamin D vara till hjälp. Rött vin och cranberry juice har också varit kända för att vara ett botemedel mot smärta i buken.


© 2019 Econlibrary.com | Contact us: webmaster# econlibrary.com