Problem uppstår i hälso-och sjukvård affärer globalt?

March 7

Problem uppstår i hälso-och sjukvård affärer globalt?

Hälso-och sjukvård är big business, med sjukhus och vårdinrättningar göra dubbel plikt som både patient vårdcentraler och stora affärsplattformar. Industrin totalt, är en blandning av patient, kostnad frågor, insurance oro och ständigt föränderliga medicinsk teknik. Dessa problem förvärras bara när man gör hälso-och sjukvård verksamhet på global nivå.

Varierande politik bland anläggningar

Eftersom reglerna ändras beroende på lokalen, kan medicinsk vård anläggning politik variera mellan länder. Därför när du gör affärer, kan du finna att vad som gäller på ett sjukhus i London är obefintlig i en klinik i Indien. Detta gäller patienten praxis, ekonomisk förvaltning, medarbetare och personal förfaranden och mer. Dessa skillnader kan påverka medicinsk personal kommer för att arbeta i olika anläggningar, samt hälso-och investerare samt administratörer från moderbolag sköta internationella.

Språkbarriärer

Även den affärsmässiga sidan av hälsoindustrin lämnar lite tid för en inlärningskurva, särskilt eftersom patientvården är huvudfokus och en som kräver dygnet runt uppmärksamhet. Språkskillnader mellan de olika regionerna innebär att yrkesmän måste behålla förmågan att kommunicera oavsett i vilket land där de är verksamma. Detta kan ibland innebära att lära sig ett nytt språk ganska snabbt, eller åtminstone viktiga fraser. vid andra tillfällen, kan detta innebära åberopar skriftlig kommunikation i internationella områden.

Kulturella praktiker

En annan fråga som kan uppstå när man gör affärer i hälsoindustrin utomlands är olika kulturella sedvänjor. Många länder är inte välkomnande till utomstående från andra regioner i världen och att detta kan innebära utmaningar i form av arbete eller ens arbeta med patienter som en främmande. Kvinnor, i synnerhet, kan hitta det utmanande att engagera sig i hälso-och affärsmetoder i Mellanöstern, medan personal som arbetar i Afrika kanske tycker det är utmanande att arbeta med den begränsade medicinsk infrastruktur som finns på denna kontinent.


© 2019 Econlibrary.com | Contact us: webmaster# econlibrary.com