Naturliga hosta rättsmedel

April 30

En hosta är ett symtom på bröstet trängsel på grund av förkylning eller influensa virus. Hosta kan inte nödvändigtvis åtföljas av slem, men en torr strupe kan orsaka irritation och ytterligare hosta. Huskurer kan användas för att lindra hosta samt lugnar hals irritation. Naturliga hosta rättsmedel innebära brukar örter och ingredienser som fungerar som bakterier killers och antiseptiska medel.

Eucalyptus te

Hetta upp två koppar vatten till en koka med sex eucalyptus blad och fem vitlöksklyftor. Ta av värmen och låt koka i fem minuter. Andas in ånga medan te kyler av nog för dig att dricka. Rör i en matsked honung som ett naturligt sötningsmedel och halsen nappen, att lindra hosta.

Eucalyptus är en naturlig antiseptisk, medan vitlök är ett naturligt antibiotikum. Kombinera två ingredienser i huskurer hjälper dig bli av med en hosta.

Vitlök och mjölk

Koka tre vitlöksklyftor i två koppar mjölk i tre minuter. Var försiktig när kokande mjölk så att det inte brinner. Drick detta hosta botemedel varm med en matsked honung för extra skön lättnad.

Eucalyptus olja Inhalation

Andas in ångorna från eukalyptusolja är ett bra botemedel för att lindra hosta och kan hjälpa dig att lindra obekväm luftvägsbesvär.

Kombinera 20 droppar eukalyptusolja till 1/2 dl olivolja. Gnid detta på bröstet som en aktuell salva. Den direkta tillämpningen kommer att hjälpa till att lindra bröstet trängsel och hosta medan du andas in ångorna ger en skön lättnad.

Eukalyptusolja kan också användas i en varm dusch, där ånga kan inandas för att lindra hosta och förkylning symtom. Kör varmt vatten innan duschen. Ånga bör dimma upp windows innan du aktiverar vattnet ner till en behaglig nivå. Stänga avloppet och tillsätt tio droppar eukalyptusolja. Steg in i duschen och andas in ånga i fem minuter. Öppna i avloppet för att låta vattnet tar slut och avsluta duscha.

Salt gurgla

Salt och vatten gurgla är ett bra hem rättsmedel som hjälper dig att rensa slem i halsen. Att bli av med slem hjälper lindra hosta och denna åtgärd kan upprepas flera gånger om dagen.

Blanda en kopp varmt vatten med en matsked salt. Gurgla i minst två minuter med huvudet lutas tillbaka. Skölj munnen med varmt vatten.


© 2019 Econlibrary.com | Contact us: webmaster# econlibrary.com