Information om salicylsyra schampo

August 19

Salicylsyra schampo är ofta för att behandla sjukdomstillstånd som orsakar mjäll från hårbotten. Om du lider av ett allvarligt fall av mjäll, och over-the-counter produkter har inte kunnat behandla problemet, överväga att be din läkare om salicylsyra schampo.

Funktion

Salicylsyra schampo används för att lindra klåda, fjällning, irritation, fjällning och rodnad i hårbotten. Dessa symtom orsakas ofta av psoriasis eller SEBORRE, även om din läkare kan ordinera salicylsyra schampo för att behandla andra sjukdomstillstånd samt.

Vägbeskrivning

För att använda salicylsyra schampo, blöt håret grundligt och gäller schampo för hårbotten. Använda fingrarna att massage schampo i hårbotten och sedan skölj helt. När håret och hårbotten tvättas med salicylsyra schampo, orsakar salicylsyra huden att svälla något, sedan mjuka upp och skala i de områden där det tillämpades.

Biverkningar

Salicylsyra schampo kan orsaka att huden blir torr, röd, irriterad eller fjällande. Om några allvarliga biverkningar eller allergiska reaktioner inträffar efter att använda salicylsyra schampo, är det viktigt att söka läkarhjälp omedelbart.

Överväganden

Du bör inte använda salicylsyra schampo om du har något av följande sjukdomstillstånd: graviditet, lever eller njure problem, flår infektioner, diabetes eller dålig blodcirkulation. Du bör också undvika att använda schampo om du är allergisk mot någon av ingredienserna i salicylsyra schampo.

Komplikationer

Du bör inte använda salicylsyra schampo om du tar vissa mediciner, som salicylsyra kan störa deras effektivitet och säkerhet. Dessa läkemedel inkluderar antikoagulantia, acetylsalicylsyra, metotrexat och sulfonylureas.


© 2019 Econlibrary.com | Contact us: webmaster# econlibrary.com