Vad är Mangos bra för?

May 12

Vad är Mangos bra för?

Mango är en tropisk frukt som är bra för mer än bara en söt och syrlig tillägg till snacks, dips, dressingar och måltider. Göra mango en regelbunden tillägg till din hälsosam livsstil och din kropp kommer att gynnas av vitaminer, näringsämnen och antioxidanter som kommer från fett, fibrösa frukter.

Näringsämnen

Mango är fulla av vitaminer och mineraler som gör dem bra för ett högt näringsvärde. Frukten har B vitaminer, folsyra, C-vitamin, a-vitamin, kalcium, magnesium, järn, zink och kalium, som är alla näringsämnen som gör kroppen och immunförsvaret starka och friska. Mango är kända för deras höga innehåll av vitamin A, som bidrar till ögon och hud hälsa, liksom utvecklingen av moderkakan och fostret för ett ofött barn.

Avgiftning

Enzymer i mango, såsom laktas, magneferin och katechol oxidas Rengör tarmen. Enzymerna som också skapa ett motstånd mot inflammation och bakterier i tarmarna. Den fibrösa karaktären av frukt gör det också bra för att upprätthålla tarmens hälsa.

Läkemedel

Hälsotillstånd som diarré, torr hosta, feber, galla och njursten, brännskador och blödning behandlas ibland med naturliga mango rättsmedel. Torkad mango används ibland som en tandkräm att rengöra tänderna och stärka tandköttet.

Skönhet

Mangos kan användas för att lysa upp hy och rensar hudens porer. Mango behandlingar är ofta effektivt för människor som kämpar med akne från tilltäppta porer. Tidskrävande mango kan förbättra hudens hälsa, men du kan också använda skivor av skär mango hud direkt till din hud för att rensa dina porer. Skölj huden med varmt vatten efter ansökan mango huden om tre till fem minuter.


© 2019 Econlibrary.com | Contact us: webmaster# econlibrary.com