Hur att behandla Ringorm hos barn

September 5

Ringorm är en svampinfektion som uppstår på hårbotten eller organ som bildar formen av en ring på huden. Under inledningsskedet infektion är liten och skapar en fjällande patch på huden, som fortskrider i en stor ring med rodnad längs kanten. Ringen ofta kliande och gör håret i ringen för att falla ut, enligt "friska barn, hela barn: integrera bäst av konventionella och alternativa medicin att hålla din barnen frisk." Behandling omfattar at-home naturläkemedel, receptfria krämer och schampo, samt recept anti-svamp medicin.

Instruktioner

• Blanda tea tree olja i varmt vatten. Testa vattnet för att vara säker på att det är varmt, inte hot som den kan bränna babyns hud. Doppa en trasa i blandningen, och försiktigt gnugga den på barnets ringorm. Upprepa denna process tre till fyra gånger dagligen i två veckor, enligt barnläkaren Dr Stuart H. Ditchek och integrativ medicin specialist Dr Russell H. Greenfield, författare av "Friska barn, hela barn." Tea tree-olja kan köpas på de flesta apotek och naturlig hälsa butiker.

• Tillämpa anti-svamp grädde till huden. Tvätta händerna med tvål och varmt vatten för att förhindra kontamination med grädden. Krama en nickel-stora mängden grädde på fingret och gnugga ett tunt lager på ditt barns drabbade området. Applicera krämen till område tre till fyra gånger dagligen tills ringorm försvinner. Kontakta din läkare om biverkningar uppstår från att använda krämen.

• Schampo med selen svavelväte. Tvätta ditt barns hårbotten med anti-svamp schampo som innehåller selen svavelväte, som det biträder i att döda svampen. Blöt en handduk med varmt vatten och försiktigt gnugga in barnets hårbotten, följt av hälla en fjärdedel-stora mängd schampo på händerna. Gnugga schampo på barnets hårbotten, och skölj av med varmt vatten. Följ det schampo riktningar eller kontakta din barnläkare för att bestämma rätt dosering.

• Besök barnläkare. Barnläkare får föreskriva orala anti-svamp medicin för att döda svampen. Enligt "Friska barn, hela barnet," läkaren kommer också att övervaka ditt barns lever den medicinering förmåga att försämra fungerar korrekt. Administrera medicineringen som att garantera en snabb och fullständig återhämtning.

• Undvik andra barn och vuxna tills infektionen försvinner. Ringorm är mycket smittsamt och kan spridas till andra barn och vuxna genom hud-mot-hud kontakt eller röra ett objekt som barnet tidigare kom i kontakt.

Tips & varningar

  • Lägga baby vantar över ditt barns händer för att hindra henne från repor på ringorm.
  • Receptfria anti-svamp grädde kan orsaka hudutslag, rodnad eller klåda. Sluta använda och kontakta barnläkare om detta inträffar.

© 2019 Econlibrary.com | Contact us: webmaster# econlibrary.com