Tips om hur man tar hand om dina ögon

September 23

Våra ögon är en av de viktigaste delarna av vår kropp. Ännu kan vi inte enkelt observera och behålla dem, som en arm eller ett ben, vilket innebär att vi måste ägna stor uppmärksamhet åt deras hälsa. Många människor bära glasögon eller kontakter för korrigerande vision, men även personer med perfekt syn måste hand för sina ögon regelbundet att hålla dem friska, utvilad och i form.

Bära UV-skydd

Ögonvårdsföretaget Amerika är en ledande allmännyttiga organisation att bevara hälsa ögon över hela landet. Ögonvårdsföretaget tillstånd att med åldern, ögonsjukdomar och sjukdomar naturligtvis blivit vanligare. Ett litet men effektivt sätt att skydda dina ögon är genom skärmning dem med UV linser när du är i solen. Solglasögon sänka dina chanser att grå starr som du blir äldre och hålla ut damm som kan orsaka infektioner i ögat.

Besöka din ögonläkare

Ett enkelt sätt att se till att dina ögon är friska är genom att göra en tid hos din optiker. Även om du inte har några problem med din syn, måste din optiker leta efter tecken på sjukdom eller störning årligen. Du kanske tror att dina ögon är friska, men endast din läkare kan försäkra er om att.

Vilket ögonvårdsföretaget Amerika påstår, kan de flesta ögat komplikationer behandlas om de är fångade tidigt, vilket gör det ännu viktigare att ha checkups. En rutinmässig besök är normalt snabbt och smärtfritt, och inget kan slå sinnesfrid.

Ge dem en paus

Blinkande ljus och färger av datorer och TV tar sin tribut, vilket gör det viktigt att dina ögon får regelbundna resten.

Om du bära korrigerande linser, behövs att ge dina ögon en paus oftare. Kontakter hålla ute fukt och göra ögon torra. Dina ögon behöver tid att återhämta sig, utan distraktioner av objektiv och dataskärmar.

Kom ihåg att ändra dina kontakter så snart utgångsdatum kommer, eftersom bär gamla linser kan skada din vision. För att undvika infektioner, ändra din kontakt lösning dagligen. Om din vision inte är nedsatt, göra en ansträngning att backa från TV: n för en dag, för dina ögon skull.


© 2019 Econlibrary.com | Contact us: webmaster# econlibrary.com