Hälsosam bärbara frukost

08/24/2010 by admin

Äta en hälsosam frukost är ett bra sätt att börja dagen. Människor som äter en nyttig, näringsrik frukost är mindre benägna att sluka upp office snacks som tenderar att vara laddad med socker och natrium. Att sätta ihop en hälsosam bärbara frukost som du kan ta tag och ta ut dörren inte kommer att ta mycket planering och är värt ansträngningen.

Hela korn

Hela korn gynna våra kroppar genom att antioxidanter och fiber som hjälper rengöra vårt system. Om du gillar att packa en muffin på morgonen, försök köpa produkter som är gjorda med hela korn som kli. Håll dig borta från produkter som innehåller en hel del bearbetade socker. Kex eller rostat bröd är ett annat alternativ och kan spridas med andra hälsosamma ingredienser som jordnötter eller mandel smör.

Protein

Hard-Boiling ett ägg är lätt. Genom att tänka framåt, kan du förbereda halvt dussin i taget och har en tillgänglig varje morgon på väg till jobbet. Detta kommer att hålla ditt blodsocker från släppa, vilket kan göra dig droopy höger efter hitting kontoret. Andra snabba proteiner inkluderar skivor ost, lax, kyckling eller tonfisk. Dessa kan packas in i en liten plastbehållare för enkel transport och går bra med hel-vete bagels eller kex.

Frukt

Frukter som äpplen, apelsiner, päron och bananer packa bort enkelt och är nyttigare än det munk som svävar över där i paus rummet. Du kan också köpa snacks koppar blandad frukt, men försök att hitta ett märke utan socker sirap. Om du har tid, gör din egen och använda en liten behållare med tättslutande lock för lagring (återanvändning singel-portion yoghurt containrar för detta).

Mejeri

På tal om yoghurt, levererar denna mat kalcium och protein samt probiotika för en frisk tarm kanalen. Du kan lägga frukt, granola eller även torkad havre att göra en komplett frukost. Keso ger dig liknande fördelar, men utan probiotika. Medan köpa yoghurt, leta efter låg- eller nonfat märken som inte smyger in tillsatt socker. Den mer socker du äter på morgonen, desto mer sannolikt är att "crash" runt klockan 10 och vara ute efter något att hålla hög kommer detta socker. När man äter färska och hälsosamma livsmedel för frukost, kommer du känna full och har den energi du behöver för att hålla igång fram till lunch, utan småätande.

Articles Liés