Växten enzym behandling av vårtor

December 8

Växten enzym behandling av vårtor

Även om fula och mycket smittsam, ta vårtor tid att läka. Det finns flera over-the-counter rättsmedel. naturliga växt enzymer kan dock också vara effektiv vid behandling av vårtor. Att veta vilka växter har nyttiga enzymer, samt när du ska kontakta din läkare, kan hjälpa dig att avgöra om anläggningen enzym behandling är rätt för dig.

Identifiering

Tuff, kött-färgade knölar på huden, vårtor orsakas av humant papillomvirus. De flesta vårtor är ofarliga och brukar visas på händer och fötter, men de kan visas var som helst. Vårtor kan också variera i utseende. Vissa kan tas upp och smidig, medan andra kan även vara rödaktig eller svart utseende.

Orsakar

Enligt "Läkare 'bok av hem rättsmedel för kvinnor," är vårtor smittsam. Till exempel, om du väljer en vårta på benet, är chanserna du kanske också få en på handen. Men inte så vanligt, kan vårtor också överföras från hand till hand kontakt.

Orsakas av en annan stam av humant papillomvirus, skickas genitala vårtor vanligtvis genom genital kontakt.

Anläggningen enzymer för vårtor

Anläggningen enzymer kan vara särskilt användbart vid behandling av vårtor. Tillämpa maskros latex---det ämne som dryper av maskrosor---till drabbade områden en gång om dagen i fem till sju dagar. Fikon innehåller ficin, ett enzym som används för behandling av vårtor. Andra kulturer som använder fikon medicinskt använda vit mjölk som utstrålar från fig att behandla sina vårtor.

Kinesisk medicin används sojabönor för att behandla vårtor. I en studie var patienter botade av alla sina vårtor efter utfodras vatten-kokt, vanligt gula sojabönor groddar i tre dagar. Dessa groddar innehöll inga kryddor eller salt.

Också, enligt Moder natur, ett online naturläkemedel webbplats, willow innehåller salicylsyra, som har godkänts av Food and Drug Administration för avlägsnande av vårtor. Salicylsyra finns i många OTC behandlingar för vårtor, eller du kan tejpa en våt bit av den inre barken av pilträd till det drabbade området.

Andra sätt att behandla vårtor

Förutom anläggningen enzymer, kan a-vitamin också hjälpa till att bekämpa vårtor. Bevis visar att Vitamin A hjälper till att bygga upp immunförsvaret och kämpar vårtor. Hitta Vitamin A-tillskott eller naturligt i sockerärtor, morötter, gröna bladgrönsaker och squash.

Hålla vårtor torr att minska deras möjligheter att sprida sig till andra delar av kroppen. Vårta virus trivs i en fuktig miljö.

Överväganden

Men plantera enzymer och andra huskurer kan vara till hjälp i kampen mot vårtor, kontakta din hudläkare om du har en vårta i ansiktet, som vävnaden kan vara alltför känslig för gemensamma enzym rättsmedel. Kvinnor bör dessutom se en läkare för vårtor på benen, som rakning ökar sannolikheten för att vårtan sprider.


© 2019 Econlibrary.com | Contact us: webmaster# econlibrary.com