Hur man andas in eteriska oljor

05/21/2015 by admin

Aromaterapi tekniker inkluderar olika sätt att använda eteriska oljor. En av metoderna andas in oljan. Eteriska oljor kan läggas till ett ångbad och inandning, eller placeras på en trasa och inandning. Medan många preparat kräver eteriska oljor som ska blandas, inandning inte, vilket gör det till en bekväm och bärbara metod för aromaterapi som kan utföras i nästan alla situationer.

Instruktioner

• Välj din eterisk olja. Varje typ av olja kommer att ha olika hälsofördelar.

• Applicera några droppar eterisk olja till en näsduk eller vävnad. Håll objektet under näsan utan att vidröra huden och andas djupt. Detta är en bärbar metod för inandning som kan användas i nästan alla omständigheter.

• Värm en skål med vatten så det är varm men inte kokande. Tillsätt några droppar eterisk olja till skålen. Håller huvudet över bunken och drapera med en handduk. Andas djupt, andas in ångan.

• Använd en eterisk olja brännare eller diffusor för doft ett helt område med aromatiska oljor. Varje brännare kommer att ha en annan metod för installation och funktion. Många kräver att vatten tillsättas skål eller lampa och några droppar av aromterapi olja tillsätts vattnet. När vattnet värms, det sprider ut lukten av oljor över ett visst område.

Tips & varningar

  • Tillämpas eller inte andas in eteriska oljor direkt från flaskan, eftersom dessa kan bränna huden.

Articles Liés