Hur reparerar jag en Philips ultraljud givare?

11/29/2011 by admin

Hur reparerar jag en Philips ultraljud givare?

Som med alla enheter, ju mer det används och ju äldre det är, börjar det så småningom att arbeta långsammare eller ens misslyckas. Ultraljud givare finns ofta i sjukhuset inställningar, och de slits med tiden. Den sista sak du vilja är en trasig givare när försökande till utföra en ultraljud examen. Philips producerar många medicinska enheter, inklusive ultraljud givare, som kan repareras, beroende på vilken typ av skador.

Instruktioner

• Stäng av ultraljudsmaskinen innan du installerar den nya givaren. Detta är oerhört viktigt, eftersom det kan leda till irreversibla skador på maskinen om du inte.

• Ta bort den trasiga givaren från huvuddatorn på ultraljudsmaskinen. Beroende på vilken modell du har, omformare hamnen framför maskinen eller ryggen. Det finns vanligtvis inga skruvar, så ta bort givaren genom allt du behöver göra är att förstå givarkontakten för hand och dra ut det ur hamnen.

• Rulla upp den gamla givaren och placera den i en låda. Om enheten är under garanti, begära reparation företaget att du skicka tillbaka den gamla givaren.

• Justera den nya givare kontakten med sonden port och noggrant push på plats. Vissa ultraljud maskiner kommer att göra ett hörbart "klick" när du trycker givaren på plats.

• Slå på maskinen och testa givaren för att säkerställa att du installerat det korrekt.

Articles Liés