Hur man kan paketera reglerade medicinskt avfall

11/14/2012 by admin

Förpackning av reglerade medicinskt avfall styrs av minst tre olika uppsättningar av vissa land, vissa federala och statliga regleringar. Dessa förordningar kommer att vara olika i varje stat och är också olika för olika typer av medicinskt avfall. Det är möjligt att ge korta allmänna riktlinjer men inte de närmare bestämmelserna för varje plats och varje objekt. Med tanke på påföljder för bristande efterlevnad är det bättre, i alla kommersiella förhållanden, att antingen samtalet i en expert eller att genomföra utbildning som behövs för programmen.

Instruktioner

Måste jag verkligen att läsa alla dessa dokument?

• Ja, du verkligen behöver läsa alla dessa dokument om du vill paketera reglerade medicinskt avfall själv. Böter för att få det fel börjar på $250 per instans och gå upp till $50.000. Upp till $100.000 om fel förpackning leder till döden av en person. Så är detta inte något som du vill prova och träna själv. Inte om du är en kommersiell organisation, du verkligen inte. Gå och få utbildningen som krävs.

• Men om du inte är en kommersiell organisation, om du är helt enkelt hemma och har vissa medicinskt avfall att avyttra, då frågor är mycket enklare. För detta är inte reglerad medicinskt avfall enligt definitionen i "reglerade". Är det fortfarande klokt att vara försiktig med det, men det finns inte samma böter och påföljder för att få det fel eller inte gör det av reglerna. För medicinsk hushållsavfall är det mer en fråga om sunt förnuft.

• Alla injektionssprutor, skalpeller eller rakblad, alla vassa föremål bör placeras i en "sharps box." Du kan få dessa från ditt lokala apotek eller annan medicinsk servicepunkt. Fullständig sharps lådor ska returneras till samma ställen. Någon medicinsk vätskor, blod, kräkas, avföring och så vidare är nog bäst bortskaffas genom avloppssystemet om de kommer från någon med en anmälningspliktig smittsam sjukdom: då andra metoder för bortskaffande kommer att tillhandahållas av din vårdgivare. Bandage och andra sådana medicinskt avfall kan helt enkelt gå ut med soporna; om inte, igen, det finns en viss oro vilket inte gör detta önskvärt, då andra metoder kommer redan har lämnats.

• Föreskrifter om förpackningen reglerade medicinskt avfall se kommersiella organisationer. För kommersiella organisationer som paketet reglerade medicinskt avfall, är det ett brott att en otränad person som nämnda förpackningsavfall. Så hur att paketera det är bäst fick reda på genom att göra utbildningen, eftersom du kommer att bötfällas men du paketerar det utan utbildning. För medicinsk hushållsavfall regleras detta inte i enlighet med lagen, så annat än användning av en kli låda, sunt förnuft tar över.

Articles Liés