3600 calorie Diet

November 29

Kaloririk kost rekommenderas om du försöker bulk upp av bygga muskelmassa eller om du bara behöver gå upp i vikt. Målet med en kaloririk kost är att konsumera hälsosam mat som är tät i kalorier, inte mättat fett. Enligt kropp skulptera Bibeln för män, bör flesta av maten bestå av komplexa kolhydrater och protein på grund av deras höga kalori innehåll. Tala med din läkare eller dietist att garantera säkerheten för denna diet och att hjälpa till att övervaka dina framsteg.

Protein

Protein är en aminosyra som behövs för energi och muskeluppbyggnad. Det bygger muskler vävnad och reparationer celler, vilket är nödvändigt för att öka muskel massa. Ägg, mjölkprodukter, ost, fisk och kött är höga i protein. Rött kött är särskilt hög i protein, men också innehåller upp till 30 procent mättat fett, en ohälsosamma fettet. Fisk är rik på protein och ger också omega-3 fettsyror, ett viktigt näringsämne som hjälper till att minska högt kolesterol och hjärtsjukdomar.

Kolhydrater

Kolhydrater ger energi och innehåller mycket kalorier. Två olika typer av kolhydrater, enkla och komplexa, kan påverka kroppen på olika sätt. Enkla kolhydrater finns i frukt, fruktjuice och mat som innehåller raffinerat socker innehåller höga halter av kalorier, men också öka risken för diabetes när konsumeras i stora mängder. Dessa kolhydrater bryts ner snabbare i kroppen, ge lite näring och lämna dig hungrig efter konsumtion. Komplexa kolhydrater är kalori tät och ger kostfiber, som hjälper till att minska kolesterol. De kan hittas i hela korn pasta och bröd, spannmål, bönor och potatis. Dessa kolhydrater är perfekt att äta om du vill känna full efter maten, eftersom det tar längre tid för kroppen att helt smälta dem.

Fett

Även om mättat fett kan orsaka viktökning, är det bäst att få din dagliga kalorier från hälsosamma livsmedel som inte kommer att lägga till stress i kroppen. Enligt kropp skulptera Bibeln för män, äta fleromättat och enkelomättat är fett det bästa alternativet när du försöker gå upp i vikt. Fleromättat fett finns i vegetabiliska oljor, nötter, frön och fet fisk. Enkelomättat fett finns i avokado, jordnötssmör, vegetabiliska oljor och nötter, enligt American Heart Association. Mättat fett finns i smör, margarin, rött kött och mejeriprodukter. Dessa livsmedel bör konsumeras i begränsade mängder att undvika hälsoproblem.


© 2019 Econlibrary.com | Contact us: webmaster# econlibrary.com