Hur konvertera recept till vikt Viktväktarna poäng

06/09/2011 by admin

Viktväktarna är en populär medlemskap diet program som hjälper människor att gå ner i vikt genom att tilldela poängvärden livsmedel baserade på mängden kalorier, fett och fiber i en portion. Medlemmar får daglig punkt är anpassade till deras ålder, kön, vikt, längd och nivå av träning. Poängvärden för många livsmedel och restaurangmåltider kan hittas i Viktväktarna mat böcker. Medlemmar får bilden räknare för att räkna ut punkt värdet av livsmedel som inte finns med i böckerna. Den aktuella Viktväktarna punkt formeln är egenutvecklade, men en tidigare version kan användas för att konvertera recept till hjälp näringsvärdesdeklarationen på matförpackningar, etiketter eller menyer.

Instruktioner

• Hitta kalorier, fett totalt i gram och totala kostfiber i gram för en servering med näringsvärdesdeklarationen på paketet, etikett eller i menyn. Till exempel innehåller en servering av en viss spannmål 110 kalorier, 1,5 gram fett och 2 gram fiber.

• Dela antalet kalorier av 50. I exemplet är 110 dividerat med 50 2.2.

• Dela de totala gram fett av 12. I exemplet är 1,5 dividerat med 12 0,125.

• Dela de totala gram fibrer av 5. Om de totala gram fibrer är mer än 4, använda 4 i din beräkning. I exempel är 2 dividerat med 5 0,4.

• Lägg till de tre resultaten tillsammans. Om det finns en del kvar, runt det till närmaste numret. I exemplet är 2.2 + 0,125 + 0,4 2,725. Avrundning detta till den närmaste nummer ger servering av spannmål Viktväktarna punkt värdet 3.

Articles Liés