Kolloidala mineraler & hår återväxt

November 21

Kolloidala mineraler & hår återväxt

Kolloidala mineraler är en speciellt förberedda kombination av mineraler som förespråkare tror kroppen behöver för att fullt ut uppfylla näringsbehov. Eftersom ett symptom på många vitaminer och mineralämnen brister är håravfall, får människor sälja dessa tillägg som bygger på tanken att kolloidala mineraler och hårets återväxt är relaterade.

Funktion

Om du har en näringsbrist, är det troligt att du kommer att uppleva vissa håravfall. Detta beror på att ditt hår är en ledartyp, som visar en mängd olika faktorer däribland undernäring.

Betydelse

Om du upplever håravfall till följd av ett vitamin eller mineral-brist, kunde då problemet ligga med din brist på kolloidala mineraler, även om du tar ett dagligt kosttillskott, eftersom kolloidala mineraler är ofta svårt att absorbera och måste förberedas på rätt sätt innan kroppen kan använda dem.

Tidsram

Kolloidala mineraler kan hjälpa håret återföds ständigt under loppet av månader eller till och med år. Det beror på om de var roten till problemet, och om din kropp absorberar dem effektivt. De bör dock stoppa håravfall inom några veckor om de var faktiskt rot problemet.

Missuppfattningar

Många människor tror att de helt enkelt genom att lägga ett kolloidalt mineraltillskott till deras kost regim, kommer att lösa sin skallighet frågor på kort tid. Dock korrigera en kost brist kan ta lång tid, och det finns få belägg att kolloidala mineraler ensam kommer att korrigera ett hår förlust problem.

Varning

Vissa typer av kolloidala mineraler, som kolloidalt silver, faktiskt betraktas av FDA en potentiell hälsorisk. Rådfråga din läkare om du upplever oförklarlig håravfall och innan du börjar ta kolloidala mineraler.


© 2019 Econlibrary.com | Contact us: webmaster# econlibrary.com