Homeopatiska hormonbehandling

07/03/2015 by admin

Klimakteriet är när en kvinnas menstruationscykel upphör helt som en naturlig del av åldrandet. Många problem kan uppstå på grund av fluktuationer i en kvinnas av östrogen och progesteron nivåer. Hormonbehandling eller HRT, kan få råd för några kvinnor, inklusive homeopatisk hormonbehandling.

Betydelse

Många kvinnor föredrar att använda naturläkemedel över konventionella behandlingar, såsom Premarin, där det östrogen som använts i dess tillverkning erhålls från gravida Mares urin. Används också finns andra konstgjorda saknar hormonerna i p-piller, plåster eller grädde form. De övergripande hälsoriskerna att konventionella HRTs överväger fördelarna, som länkar till bröst och livmoder cancer. Homeopatiska läkemedel behandla klimakteriebesvär med mycket utspädda ämnen. Dessa ges huvudsakligen i form av tabletter, och hjälper kroppen att self-heal.

Funktioner

Homeopatiska medel används som HRT alternativ. Homeopatiska läkare behandlar kvinnans menopausala symptom via konstitutionella behandlingar. Genom denna process väljer en homeopatisk läkare en specifik åtgärd och agerande enligt en kvinnas totala symtom och hennes fysiska, psykiska, och känslomässiga tillstånd.

Överväganden

En homeopatisk läkare kommer att försöka undvika administrera flera åtgärder samtidigt. De kommer inte att ge en andra dos av behandlingen tills den första dosen upphör att fungera. Varje fall är olika och läkaren kommer att behandla var och en därmed. En homeopatisk läkare kanske också direkt kvinnor till en dietist och utöva specialist som kan hjälpa till med en riktig kost och träningsprogram att upprätthålla korrekt bentäthet, muskel smidighet och styrka och viktkontroll. Kvinnor tenderar att drabbas av osteoporos under denna tid och behöver en kalcium-rika kost. Träningen kommer också stöd i viktkontroll, ett annat problem som presenterar sig med hormonella förändringar under klimakteriet.

Funktion

Rättsmedel för enskilda symtom kan förskrivas. För depression, nervositet och irritabilitet, kan en kvinna få äkta Stormhatt, Arum metallicum, belladonna, chamomilla, Gelsemium sempervirums och andra.

För värmevallningar och nattliga svettningar, rekommenderas skulle vara sepia, Lachesis mutus, belladonna, valeriana, sanguinaria och andra.

För förstoppning är de rekommenderade sepia, hydrastis, Magnesia muriatica, Magnesia phosphorica och Iris versicolor.

För ofrivillig urinering, föreskrivs är pulsatilla och Zincum metallicum.

För smärtsamma samlag, föreskrivna är Apis mellifica och belladonna.

För vaginal torrhet, föreskrivs är belladonna, bryonia och lycopodium.

Att hitta en kvalificerad homeopatiska läkare

Be din läkare om råd om att hitta en kvalificerad, licensierad homeopatisk läkare. Du kan också fråga vänner, släktingar och andra kvinnor för närvarande eller samtidigt med denna typ av behandling. Information finns också på internet och på ditt lokala bibliotek.

Articles Liés