Biverkningar av Valerate grädde

August 17

Betametason valerate cream är en topikal Kortikosteroid läkemedel. Det agerar för att pressa av bildandet och aktiviteten av celler och kroppsliga kemikalier som orsakar svullnad, särskilt i hudåkommor. Finns i märken som Beta-Val, valerate grädde vanligtvis inte orsakar biverkningar om produkten används regelbundet under en lång tid.

Funktion

Valerate kräm lindrar rodnad, klåda och svullnad i samband med atopisk dermatit (ett slags eksem), en kronisk inflammatorisk hud sjukdom som orsakas av reaktioner till miljömässiga utlösare.

Vanliga biverkningar

Hudreaktioner är de vanligaste biverkningarna av valerate grädde. Reaktioner kan inkludera akne, inflammerade hårsäckar, irritation, torrhet och sprickbildning.

Allvarliga hud effekter

Hud biverkningar som behöver läkarvård missfärgning, gallring, försämrade eksem symptom, sipprar vätskor eller pus och någon betydande irritation.

Systemiska effekter

Med valerate grädde över en lång tidsperiod, eller använda en stor mängd medicinering, kan leda till läkemedlet absorberas av kroppen. Biverkningar kan inkludera överdriven hårväxt, huvudvärk, synproblem och viktökning eller svullnader i nacke, ansikte eller övre ryggen.

Allergisk reaktion

Sällan, utvecklar vissa människor en allvarlig allergisk reaktion till valerate grädde. Tecknen är utslag eller nässelutslag och andningssvårigheter, och svullnad i ansikte, mun, läppar eller tunga.


© 2019 Econlibrary.com | Contact us: webmaster# econlibrary.com