Dålig mat som är bra för viktminskning

October 22

Det finns så mycket förvirring om vilka livsmedel är "dåliga" och vilka livsmedel som är "bra" att ibland helt bra livsmedel får ett dåligt rykte. Överraskande, var några av de livsmedel att experter hade övertygat oss dåligt för vår hälsa har visat sig vara bra för viktminskning.

Rött kött

En färsk studie i Australien fann att kvinnor som åt församlingen rik i magert rött köttprotein, till exempel ryggbiff, förlorat mer vikt än de som åt dieter som var lägre i protein och högre i kolhydrater. Eftersom protein tar längre tid att smälta, hjälper det dig känna fylligare längre och minska hungerkänslor som leda till överätande.

Mjölk och ost

En gång trodde vara för hög i fett för den som försöker gå ner i vikt, anses regelbundna helmjölk mejeriprodukter nu vara ett stöd för dieters. Forskare i Sverige fann att kvinnor som åt minst en servering av hela fetthalt mejeriprodukter per dag fått mindre vikt än kvinnor som inte. Den sammansatta konjugerad linolsyra finns i mjölk] är dolda viktminskning booster.

Ägg

I mitten av 1980-talet, var ägg förvisad från tabellen amerikansk frukost på grund av deras höga kolesterolhalten och antagandet att de höjer kroppens kolesterol. Nu, ytterligare forskning har visat att detta antagande var falska, och dieters uppmuntras att konsumera ägg med deras frukost igen. Protein i ägg minskar hunger och ökar känslan av mättnad. Ägg innehåller också alla åtta essentiella aminosyror.

Jordnötssmör

Studier har visat att enkelomättade fetter, som de hittade i jordnötssmör, stöd i viktminskning. Dessutom de enkelomättade fetterna är hjärtvänlig och kan sänka dina nivåer av LDL ("onda") kolesterolet. Titta efter märken jordnötssmör som innehåller ingen ohälsosamt transfetter.

Choklad

Choklad kan faktiskt vara bra för dig, förutsatt att du hålla dig borta från socker, alltför bearbetade sorten. Ren choklad eller kakao, innehåller antioxidanter och kemikalier som höjer nivåerna av serotonin i kroppen. Dessa må-bra kemikalier förbättra ditt humör och undertrycka din aptit. Det kan också öka din energi nivåer och hjälpa ge dig det välbehövliga afternoon lyft att få igenom resten av dagen.


© 2019 Econlibrary.com | Contact us: webmaster# econlibrary.com