Naturläkemedel till stöd en otäck förkylning & halsont

October 5

Naturläkemedel till stöd en otäck förkylning & halsont

Men det är inte ovanligt för en individuell sjuk med förkylning och lider av ont i halsen att nå för en av olika kalla mediciner som finns tillgängliga på lokala apotek, det finns olika skäl att utöva naturliga, hemmet rättsmedel i stället. Naturläkemedel använda enkla ingredienser som antingen finns runt hem eller enkelt tillvaratagna, de tenderar inte att orsaka obehagliga biverkningar, såsom dåsighet, det finns inga onaturliga kemikalier och de är billiga.

Saltlösning

En av de mest obekväma förkylningssymptom är överbelastning. Inte bara en täppt näsa gör det svårt att andas och kanske orsaka huvudvärk, men också efter nasal DROPP kan irritera halsen. Dessa irriterande symptom kan lätt åtgärdas med en hemlagad saltlösning som kommer att krympa näsans membran och uppmuntra naturliga dräneringen.För att förbereda en saltlösning, kombinera 1 tesked kosher salt och bakpulver med 32 uns av varmt vatten. Med en glödlampa spruta, sänka huvudet över en diskbänk och peka på vänster näsborre ner, försiktigt pressa några av lösningen i den högra näsborren, tillåter vatten att köra från näsborren i vasken, upprepa med vänstra näsborren och sedan blåser försiktigt näsan. Detta kan göras två gånger om dagen, med 8 till 16 uns av lösning per näsborre, per ansökan.

Välsmakande medicin

Heta vätskor hålla kroppen hydrerad så det kan läka och kan lugna inflammerade näsa och hals membran. Teer med citron, honung och ingefära är särskilt lugnande för ont i halsen. Andra ingredienser för att lägga till en kopp te inkluderar hala elm bark (som rockar i halsen), cayennepeppar (som ökar cirkulationen i halsen och drar infektion bort), isop, lakrits och granatäpple rinds.Enligt Mayo Clinic, kan det vara något till det generationer gammal praxis att använda Kycklingsoppa som en kall lösning. Inte bara påverkar hur immunsystemet celler rör sig genom kroppen, fungerar även som en avsvällande.

Gurglande lösningar

En av de bästa sätten att lindra halsont är att gurgla. Den mest grundläggande gurglande lösningen består av 1 tsk salt och 8 uns av varmt vatten. Det finns dock en mängd olika variationer på detta traditionella recept. För att lägga till extra punch till gurglande lösningen, tillsätt saften av en citron, 1/4 tsk cayennepeppar, 2 msk äppelcidervinäger, fem droppar grapefrukt utsäde utdraget eller fem färsk eller torkad timjan blad.


© 2019 Econlibrary.com | Contact us: webmaster# econlibrary.com