Sea Salt Detox Master Cleanse receptet

February 25

För dem som har beslutat att använda den Master Cleanse dieten, är en viktig del av strategin den havet Salt vatten färg, som är känd i Master Cleanse kretsar som helt enkelt "SWF-filen." Flush, som hjälper push gifter ur ditt system, är mycket enkel att göra och använda.

Receptet

Enligt webbplatsen Master Cleanse är att göra havet Salt vatten spola relativt enkel. Ta en en-liters tillbringare, som kallas en "chuggable" eftersom det är rekommenderat att du drick saltvatten blandningen ner istället för smuttar på det och fylla den full rumstemperatur vatten. Fyll en matsked med ekologiskt havssalt. Använd inte iodized salt. Blanda salt med vattnet.

Dricka vattnet

Undvika att dricka vatten eftersom det kan göra dig gag med dess extrema salt smak. Försök istället att dricka det allt så snabbt som möjligt.

Hur Salt vatten färg fungerar

Eftersom saltvatten inte kan absorberas av kroppen, därav varför de som är strandsatta i havet ofta torkar efter dricka havsvatten, skjuter kroppen bara lösningen ut. Detta, enligt Master Cleanse, hjälper befria kroppen från gifter och håller fast material från igensättning av inre tarm systemet.


© 2019 Econlibrary.com | Contact us: webmaster# econlibrary.com