Hur till använda DMSO grädde/Hypericum

01/15/2011 by admin

Hur till använda DMSO grädde/Hypericum

DMSO är ett ämne som används för behandling av smärta i en mängd olika förhållanden. Betraktas som en "alternativ" behandling, DMSO tränger in i huden, sedan utövar antiinflammatoriska effekt och lindrar smärta och svullnad samt som förbättrar rörligheten i lederna. Det ökar blodflödet i hela kroppen och hastigheter läkning processer. De flesta ofta det används för att behandla artrit smärta, som stukningar, stammar, blåmärken och ben frakturer. Det är billigare och lika effektivt som andra, dyrare, behandlingsalternativ. National Academy of Sciences utvärderas DSMO 1972, och fann det mycket effektivt för inflammatoriska skelettsjukdomar hos många människor. Den har en lukt som kan sätta på huden eller andetag efter användning för ett par dagar. Många DMSO krämer är blandade med örtextrakt som rosenolja att minska lukten.

Hypericum är ett växtbaserat material (johannesört) som har använts i århundraden för att behandla hudirritationer och ledvärk i grädde och flytande form. Hypericum cream kan också användas för att lindra klåda från insektsbett och andra hudirritationer och kan gnuggas på ömma muskler och leder. Det är mestadels luktfritt, men inte lika starka smärtstillande medel som DSMO. Vissa krämer kombinera dessa två ingredienser.

Instruktioner

• Smitta DMSO/Hypericum cream på de skadade eller smärtsamma områdena. Med en vristskada, kan du använda det till hela foten och ankeln och ben under knäet.

• Upprepa programmet var fyra till sex timmar över de nästa flera dagarna tills smärtan är lättad och skadan läkt.

• Använda DMSO grädde tillämpas på området smärta två gånger dagligen under längre perioder för kronisk smärta.

• Tvätta händerna noggrant varje gång efter använder DMSO/Hypericum cream.

Tips & varningar

  • Vissa människor kan vara allergiska mot DMSO, och om ett utslag eller klåda förekommer i området där det tillämpades, sluta använda den omedelbart.

Articles Liés