Recept för att göra parfym oljor

05/23/2010 by admin

Att skapa ett recept för att göra parfym oljor är måttligt lätt men det kan ta några försök och misstag. Den perfekta doften kan inte komma rätt bort så ge inte upp. Parfym oljor kan användas som aromaterapi. Aromterapi använder eteriska oljor utvinns ur växter, blommor och örter för att hjälpa kroppen att läka från vanliga sjukdomar.

Instruktioner

Recept för att göra parfym oljor

• Placera den plast som täcker för din tabell eller i arbetsutrymmet ner först. Ställa in alla dina leveranser på plastöverdrag. Detta kan få vara en rörig projekt.Använd din kanal till Häll olivolja eller mandelolja i lufttäta mörka behållaren. Detta kommer att vara basen för ditt recept att göra parfymolja.Olivolja är ett billigare alternativ till Söt mandelolja som är vanligt när man arbetar med eteriska oljor men fungerar lika bra för mycket mindre pengar.

• När du har lagt din bas olja Lägg en droppe av din eterisk olja doft av val med pipetten. Vädra behållaren om doften är enligt dina önskemål. Du kan lägga till fler om så önskas.Eteriska oljor är gjorda av växt och blomma extrakt. Dessa oljor göra en koncentrerad doft som kan vara väldigt överväldigande. Det är därför bara en droppe eterisk olja kan användas i taget.

• Plats cap på lufttät behållare och förvara i en mörk plats som en garderob över natten. De eteriska oljorna får en chans att ingjuta med olivolja.För starkare parfym lämna olja i den mörka platsen för ett par dagar. Du kan skapa en mängd olika dofter genom att blanda olika eteriska oljor som lavendel och ros eller du kan göra din parfym oljor med bara en eterisk olja.

• När du är redo att ta din parfym olja ur det mörka området du lämnade den i, öppna och lukta på den. Om doften är rätt kan du nu placera detta i din parfymflaska. Om doften inte är rätt kan du upprepa denna process. Du kan också ändra doften genom att lägga till mer än en eterisk olja doft av val. Kombinationer kan göra underbar doftande parfym oljor.

• Använd din parfymolja sparsamt genom att placera en liten mängd på fingret och badda bakom öronen, precis ovanför nyckelben och på insidan av din handled. Du kan använda en större summa för massage.

Tips & varningar

  • Lavendel eterisk olja är bra för att främja sömn, avkoppling och som en de stresser.
  • Om du har en allergisk reaktion vänligen sluta använda omedelbart och söka råd från en läkare. Om du är benägen att hud allergier kan inte du göra din egen parfymolja.

Articles Liés