Homeopatisk behandling av ångest

September 4

Homeopatisk behandling av ångest

Alla upplever ångest någon gång i sitt liv, men vissa individer upplever mer svår ångest och mer ofta än andra. Kronisk ångest kan bli handikappande om det inte är riktat.

Funktioner

Ångest är en överdriven rädsla som av någon anledning är feltolkats av en persons hjärna. Panikattacker, som kan vara mycket skrämmande och pinsamt, är en vanlig följd av ångest; de är också ofta förbryllande eftersom en person är ofta omedvetna om vad utlöste den.

Varför homeopati?

Homeopati är ett naturligt sätt att lindra och förhindra känslor av ångest. Det finns massor av receptbelagda droger som kanske också hjälp med ångest, är homeopati ett naturligt sätt att få hela din kropp tillbaka till balans.

Aconitum Napellus

Äkta stormhatt är bäst för den ångest som kommer plötsligt och har en mycket svår rädsla i samband med det (t.ex. rädsla för döden). Denna typ av åtgärd är till hjälp för allvarliga symptom som andnöd, darrande och hjärtklappning.

Argentum Nitricum

Argentum nitricum är mest effektiva när de används innan en stor händelse som ett viktigt test eller ett offentligt föredrag. Yrsel och diarré, vilka argentum nitricum kan hjälpa till rätta, ofta gå med denna typ av ångest.

Arsenicum Album

Arsenicum album är för människor som har tvångssyndrom eller hypochondriacal tendenser och bekymmer. Botemedlet hjälper lindra ångest kopplade till behöva ha kontroll, en fråga som ofta åtföljs av fidgeting och pacing, samt matsmältningsproblem och astma.

Calcarea Carbonica

Calcarea carbonica är bra för den person som är alltid stabila och friska, och som börjar kännas dras ner av utmattning som härrör från för mycket arbete eller fysisk stress. Denna person kan ha konstant gnagande oro eller fruktar att något hemskt håller på att hända. Sötsaker cravings, frossa och en allmän känsla av tröghet ofta åtfölja denna typ av ångest.


© 2019 Econlibrary.com | Contact us: webmaster# econlibrary.com