Alla naturliga botemedel för magont hos barn

October 20

När ditt barn lider av en magont, vill du finna en lösning så snart som möjligt. Istället för att köra till doktorn, det finns flera alla naturliga botemedel och huskurer som kan lindra ditt barns mage värker. Många av dessa åtgärder kan vara i ditt skafferi, och kan administreras enkelt och säkert för barn.

Identifiering

Innan du administrerar alla alla naturliga hem botemedel för en magont för ett barn, är det bra att veta orsaken till magont. Enligt americanchronicle.com beror behandling av smärta i buken i ett barn på de bakomliggande orsakerna. Det bästa sättet att behandla en äcklig fråga är att rengöra mag-tarmkanalen och fortsätta med en vettig kost efter rengöring.

Värme och Juice

Placera en varmvattenflaska över barnets mage område. Enligt natural-homeremedies.com, kommer att detta hjälpa lätta matsmältningen och hjälper eliminera processen. Americanchronicle.com fynd börjar barn med alla naturlig fruktsaft när de klagar på ont i magen kan hjälpa rengöra mag-tarmkanalen och även börja eliminera processen. Apelsinjuice föreslås, följt av en diet av färska alla naturliga frukt och grönsaker för en dag eller två.

Broccoli och honung

Yogawiz.com finner öka mängden broccoli och honung i ett barns kost hjälper till att hålla mag infektioner och magen värker bort. Enligt yogawiz.com minskar broccoli av H. Pylori eller bakterie som heter Helicobacter pylori som infekterar magen. Honung har antibakteriella egenskaper, som hjälper till att hålla magen i en hälsosam herrgård. Honung också stimulerar produktionen av galla i levern. Galla är avgörande för korrekt funktion av magen.

Ingefära

Enligt americanchronicle.com, ingefära är en av bästa naturliga hem rättsmedel för alla att använda för att bota en magont hos barn. Ingefära är bra att lindra ont i magen och smärta på grund av dyspepsi, kolik, kramper av tarmarna och allmänna magproblem när inte åtföljs av feber. Americanchronicle. com föreslår blanda en fjärdedel tesked färsk ingefära juice med en 1/2 tsk honung och administrera ett barn två gånger dagligen tills villkoret försvinner.

Yoghurt

Yoghurt är också mycket hjälpsamt att lindra ont i magen hos barn. Att ge barn med vanlig yoghurt som innehåller levande och aktiv kulturer kommer att fungera som en naturlig laxerande. Natural-homeremedies.com finner yoghurt är ett kyla medel och kan hjälpa till att lösa mage och lätt smärta. Yoghurt innehåller levande och aktiv kulturer, vilket är en viktig källa av bakterier för magen. Detta är en bra typ av bakterier som hjälper barnets mage digest ordentligt och bekämpa infektioner. Att lägga bananer till yoghurt kommer att hjälpa till med förstoppning och bistå med eliminering process.

När du ska ringa läkaren

Om barnets magont inte underlätta i ett par dagar, är det en bra idé att kontakta en läkare. Om ett barn verkar vara i akut smärta, kan ett besök på akuten vara klokt. Vissa barn kan ha återkommande mag problem som orsakas av psykologiska faktorer. När som helst ett barns magsmärtor verkar onormal eller tveksam, kontakta en läkare för att diskutera symtom och lösningar.


© 2019 Econlibrary.com | Contact us: webmaster# econlibrary.com