Hur man behandlar bi- och getingstick med alternativ medicin

September 7

Hur man behandlar bi- och getingstick med alternativ medicin

Sommarkul kan surna när ett bi eller getingstick bryter upp partiet. Om du är beredd blir att ta itu med denna oväntade händelse lätt. Den bästa nyheten är att de grundläggande saker du behöver finns alltid till hands, och den homeopatiskt medel är liten nog att packa i din första hjälpen kit för användning i hemmet, i bilen, camping eller backpacking. Viktigaste är att veta vad man ska titta på om det finns en allvarlig reaktion.

Instruktioner

• Titta på området sting och se om bee eller getingar stinger är fortfarande i huden. Om det, försiktigt skrapa huden för att ta bort stinger med smörkniv. Om du pressa eller nypa stinger kan det frigöra mer gift, så skrapa är det bästa sättet.

• Tillämpa is, en fryspaketet eller ens på sidan av ett kallt glas eller flaska till området sting i 5 till 10 sekunder för att hjälpa numb några av den brännande känslan.

• Ge patienten homeopatiska Apis mellefica, homeopatiskt medel av bee gift, att neutralisera smärtan och svullnad från insidan. Detta kommer att eliminera symtomen på fem till tio minuter och det tar ofta mycket mindre tid än så.

• Applicera lite av pulveriserad kött mörningsmedel eller öppna en mag-enzym kapsel och Applicera pulvret lokalt till sting område. Enzymerna som kommer faktiskt nedbrytningen och neutralisera giftet bi eller geting. Använd det för Skorpion stings också.

Tips & varningar

  • Inte panik. De flesta människor har inte allvarliga reaktioner på en BISTING och men det är smärtsamt, det är inte alltid ett stort hot.
  • Allergiska reaktioner mot bi-och getingstick kan vara livshotande så inte ignorera varningssignalerna. Om det finns några tecken på svullnad i andra områden än området sting, ta oroa andedrag, nässelutslag eller släppa blodtryck, så akut allergi försiktighetsåtgärder med ett antihistamin som Benadryl eller en epi-pen. Om det råder något tvivel, söker akut eller ring 911.

© 2019 Econlibrary.com | Contact us: webmaster# econlibrary.com