Wild Cherry hälsofördelar

January 31

Wild Cherry hälsofördelar

Wild cherry är infödda till delar av Nordamerika, inklusive Förenta staterna och Mexiko. Det vetenskapliga namnet för wild cherry är Prunus serotina och det är en medlem av familjen. Vanliga namn inkluderar wild cherry, svarta körsbär och chokecherry. Wild cherry har slemlösande, lugnande medel, antioxidant, anti-inflammatoriska och sammandragande egenskaper, enligt naturliga hem rättsmedel. Bark, blad och frukt av vilda körsbär träd används i örtmedicin för en mängd olika användningsområden.

Wild cherry bark te bör inte ges till ammande eller gravida kvinnor eller barn under 2 år. Förbruka mer än tre koppar av vilda körsbär bark te per dag eftersom vilda körsbär innehåller prussic syra. Prussic syra är skadligt om det tas i stora mängder under lång tid. Wild cherry rekommenderas inte för personer med lever eller njurar sjukdomar. Människor allergiska mot födelse pollen kan vara känsliga för wild cherry bark.

Använda en tsk mald, wild cherry bark i 8 oz. kokande vatten för att göra te. Brant i 10 minuter och sila. Tillsätt honung, socker eller citron för att förbättra smaken.

Muskelavslappnande och lugnande fördelar

Traditionellt, används wild cherry för att lindra Förlossningssmärtan, enligt webbplatsen te förmåner. Lugnande och vasorelaxant egenskaperna för bladen på wild Cherrys lugna den glatta muskulaturen i livmodern och ge smärtlindring under förlossningen. Enligt en 2009 studie i farmaceutisk biologi innehåller bladen av vilda körsbär växten kemiska komponenter som har en muskelavslappnande effekt på musklerna.

Enligt Annies rättsmedel, har wild cherry använts för att behandla sömnlöshet på grund av dess lugnande egenskaper.

Lung- och hosta behandling

De vasorelaxant och lugnande egenskaperna är till hjälp vid behandling av problem med lungorna, bröstet och sinus överbelastning. Wild cherry har också slemlösande egenskaper. Vilda körsbär sirap har traditionellt rekommenderats för kikhosta eller bronkit, enligt naturliga hem rättsmedel. Wild cherry har antibakteriella och svampdödande egenskaper.

Wild cherry är en vanlig ingrediens är flera hosta rättsmedel. Den korrigerande åtgärden som serveras som antingen te infusion eller i sirap form. Enligt Annies rättsmedel används wild cherry i Smith bröder, lundens och Vicks hosta sirap avsvällande och lugnande egenskaper och för dess trevlig smak. Muskelavslappnande åtgärden på släta muskler fungerar för att lindra hosta av undertrycka spasms i bronchiole foder.

Behandling av högt blodtryck

En 2009 studie publicerad i farmaceutisk biologi verifierar effektiviteten av vilda körsbär traditionell användning vid behandling av hypertoni. Studien kontrollerade de vasodilatation och vasorelaxant egenskaper som finns i wild cherry.

Matsmältningsorganen fördelar

Traditionella healers har använt wild cherry för behandling av matsmältningen frågor, diarré och matsmältningsbesvär, enligt naturliga hem rättsmedel och te förmåner. Muskelavslappnande av musklerna i buken minskar kramper och gas uppbyggd.

Anti-inflammatoriska förmåner

Enligt naturliga hem rättsmedel, kan de anti-inflammatoriska egenskaperna av vilda körsbär minska ögoninflammation när den används som en ögondusch.

Cancerbehandling

Enligt en studie från 2006 publiceras i onkologi rapporter, har wild cherry bark extrakt antiproliferativa aktivitet i människors kolon cancerceller. Författarna till studien betänkandet rymmer löfte vid behandling av kolorektal cancer.


© 2019 Econlibrary.com | Contact us: webmaster# econlibrary.com